maandag 26 oktober 2009

trouwkaart voor nichtje


Ook heb ik vandaag nog een kaartje gemaakt voor een nichtje van vincent die vrijdag gaat trouwen. het is
een simpel kaartje maar hij mag er wezen.. toch?? best chique geworden..


Voor vandaag weer genog erop gezet :) ga weer even lekker rondneuzen bij jullie!!

Veel liefs Winnie

stempelen stempelen stempelenGisteren en vandaag heerlijk zitten freubelen!!
Was het ook echt heerlijk weer voor!!
Ben weer gaan zitten voor de stempelkaarten en het resultaat word
steeds beter al zeg ik het zelf!!

Deze stempel heb ik een paar weken geleden gehaald maar nu eindelijk een uitgeprobeerd. Vind de plaatjes ontzettend leuk..


Dit is een wat simpelere kaart. maar vond hem toch wel leuk geworden.

En dan deze nog. Een leuke stempel van Silvia&Pell.
Een leuke vrolijke verjaardagskaart!!
Veel liefs Winniezondag 25 oktober 2009

weer een stempelkaart

begin het stempelen steeds beter onder de knie te krijgen maar ik heb nog veel te leren!! maar oefening baart kunst zegt men dan :) en al met al het gaat steeds beter al zeg ik het zelf!!
vandaag word een lekker rustige zondag!! en nog een paar kaartjes maken hoop ik!! Hopelijk kan ik er morgen weer een aantal op zetten!!

Heel veel Liefs en een prettige zondag!!

woensdag 21 oktober 2009

Sieraden

Sieraden maken dat doe ik er af en toe ook nog eens bij. samen met mijn zusje bling bling maken. zij is niet zo van het freubelen maar sieraden maken vind ze toch wel erg leuk. heb wat leuke armbandjes en telefoonhangers in dit kastje gehangen. Ziet er erg leuk uit zo.
De kraambollen heb ik vanmiddag afgewerkt dus ik denk dat ik vanavond eens lekker ga zitten om wat oorbelletjes te maken voor kadokaartjes :)

Een hele fijne herfstavond nog!!
Liefs winnie

dinsdag 20 oktober 2009

kraambollenEn nog een blogje vandaag :D ja ben goed op dreef haha..
Ben een tijd geleden kraambollen gaan maken.
Erg leuk om te doen en ook het resultaat was erg leuk geworden.
Nu had ik een tijd geleden een opdracht voor 4 kraambollen voor
een klein mooi meisje genaamd Larissa..
En nu heb ik weer een opdracht maar dit keer voor een jongentje
genaamd Joey. Hoop dat ze net zo leuk worden als die van Larissa :)

Ik kan dus weer aan de gang!! Ga ik nu ook maar gelijk doen!!

Liefs winnie

onze kattenbende
Onze kattenbende!! We hebben 4 geweldig lieve schatjes in huis. Het is heerlijk thuiskomen of wakker worden met die lieffies...

Foto 1: is ons kleinste dametje Juwel..geboren op 6 juni 2009. Een prachtig lief persje die ontzettend veel aandacht wil!!

Foto 2: is onze prachtige Simba.. een mannetje met een eigen wil. maar zo'n ontzettend lief persje en een echte knuffelkont. Een echt prinsje.. Geboren: 30 juni 2009.

Foto 3: dat zijn onze lieve Pebbles en Tijger!!Heerlijke huis tuin en keukenkatjes zoals ze dat zo mooi zeggen. Onze rode tijger is echt een allemans vriendje. en komt bij iedereen een kijkje nemen.. Geboren op: 2 november 2007.
Pebbles is echt mijn meisje!! ze wil van niemand anders iets hebben maar is ontzettend lief voor mij en voor haar vriendje tijger ;) zoals op de foto te zien!!
Geboren: 29 maart 2007

Veel liefs winnie en de kattenbendezondag 18 oktober 2009

Christmas

Christmas!!

Een van mijn eerste stempelkaarten en ik vind dat het resultaat er best mag wezen :) Heb de smaak nu goed te pakken dus we gaan gewoon lekker verder stempelen!!

Liefs winnie

opruimen


Opruimen!!!
Daar is het nu ook echt heerlijk weer voor!! Aangezien we gaan verhuizen naar Oss moet er natuurlijk weer een hoop uitgezocht worden.. en dan kom je een hele hoop tegen!! Ik kan niet wachten tot alles in Oss staat zodat ik het allemaal weer een plekje kan geven in mijn nieuwe hobbykamertje. Zal ruimte te kort komen ;) het is maar goed dat mama en ik een eigen hobbyateliertje willen in ons tuinhuis!!
Want ik heb zoveel dat ik het niet eens allemaal kwijt kan boven in mijn kamertje :D

Zo ben ik dus ook mijn stempels aan het uitzoeken en heb ik er al een hoop op marktplaats gezet. Dus mocht er nog iemand interesse hebben in stempels voor een leuke prijs dan stuur maar een berichtje en dan zal ik foto's sturen van alles wat ik heb..
Ik ga weer verder met de schoonmaak maar nu bij mijn schoonouders..
Mijn schoonmoeder en zusje zijn op vakantie naar schotland.. en aangezien ik mijn schoonmoeder ook aangestoken heb met kaarten maken willen we boven op het kleine kamertje een leuk knutselhoekje maken voor der!!
Een fijn herfstweekend nog allemaal!!
groetjes winnie

woensdag 14 oktober 2009

mijn eerste bloggie!!
Hallo allemaal,

Mijn eerste berichtje op blogspot!!
Wil hier een hoop creatie's van mij neer gaan zetten. Van kaartjes (3-D, stempel, pyramide, borduur en scrapkaarten) totborduurwerken en scrap lay-outs. Echt vanalles..
Maar ik zal me eerst eens voorstellen.
Mijn naam is Winnie van Sleeuwen. 23 jaar jong en woon samen met mijn lieve vriend Vincent en onze 4 poezenbeesten: Pebbles,Tijger,Juwel en Simba in Boxtel.
We gaan in december in Oss wonen. Bij mijn pappie en mammie :D
Samen met mijn mama maak ik ook heel veel kaarten en kadootjes. Erg leuk om te doen dus nu we dalijk in een huis wonen vinden wij helemaaaaal niet erg. Kunnen we weer lekker veel freubelen en kletsen!! Zijn er nu nog druk bezig maar mijn scrapkamertje is al bijna klaar. En in het voorjaar gaan we ook ons eigen hobbyateliertje maken :) hebben al een heleboel ideen om ons tuinhuis tot een waar hobbypaleisje te maken!!
Voor nu stop ik ermee. Zal morgen weer verdergaan met het uitvogelen van blogspot!!
Liefs Winnie