zondag 31 oktober 2010

workshop en tasje!!!


Hoi allemaal,

Vorige week zijn we bij een vriendin langsgeweest voor haar verjaardag en om hun nieuwe huis waar nog hard gewerkt werd te bekijken.. Had voor haar dit tasje gemaakt en vond hem zelf wel leuk geworden.

En verder heb ik nog een tasje gemaakt en wel bij Sandra. Ze gaf een workshop bij haar thuis en het was echt een geweldige dag!! Gezellig zitten kletsen ( alhoewel het soms ook wel erg stil was :p )Wel erg leuk om de rest eens in het echt te zien. zie je ook eens wie er nou achter de creaties zit ;) Sandra had een werkpatroon gemaakt van het tasje alleen ben ik nog niet tevreden over het resultaat dus daar mogen jullie nog even op wachten.. ga er dalijk even lekker aan werken. en hopen dat ik hem nog zo krijg zoals ik wil. en anders heb ik het werkpatroon nog om hem nog een keertje te maken zoals ik graag wil :p

Sandra hel erg bedankt voor de geweldige dag en hopelijk doen we dat nog eens over!! :D

Liefs Winnie

maandag 25 oktober 2010

hoi allemaal!!

Eindelijk weer eens wat kaartjes van mij :D
Ben nu zo druk bezig met kindertafeltjes en stoeltjes op te knappen en te pimpen. Bijpassende kussentjes erbij aan het maken dat de kaartjes niet zo snel gaan nu :p
Heb wel een heel aantal kerstkaartjes gemaakt maar die ik voor mezelf ga gebruiken zal ik straks op 1 foto zetten dan kunnen jullie ze gelijk allemaal zien ;)

Wel heb ik nog een kaartje voor mijn zusje gemaakt.. Dat is het kaartje van het meisje op de driewieler, onee de 2 meiden van magnolia :P vond hem zelf heel erg mooi geworden en blijf verzot op de kleuren!! en het nieuwe papier van Eline's huis gebruikt. Vind ik prachtig mooi die nieuwe series met de stofjes, lintjes en papiertjes!!

het meisje op de driewieler had ik voor iemand gemaakt waar de kleindochter voor het eerst naar school ging. en ze houd een heel leuk boek bij met foto's en kaartjes enz. dat als ze groot is het eens terug kan kijken dus wilde ze een speciaal kaartje voor. hij is lekker fleurig en het rugzakje had ik nog met paper glaze bewerkt dat zag er heel erg schattig uit!!

en dan hebben we de verjaardagskaart nog. Hij is erg rustig qua bloemen en lint enzo maar het papier is al best druk dus dacht een mooie swirl van parels erbij, een klein bloemetje en klaar :D

Ik ga weer even spieken bij jullie en dan weer verder met wat kussentjes :D

Liefs Winnie

donderdag 14 oktober 2010

Mijn lieve opa overleden..Mijn lieve opa is vorige week donderdag overleden op 85 jarige leeftijd.
Hij is dinsdag gecremeerd. En het was een prachtig, simpele mis met mooie foto's, muziek en verhalen. alle kleinkinderen hadden een kaartje gemaakt voor aan de bloemen. en dit is mijn bijdrage. het was moeilijk want er kwam deze dagen niet veel uithanden helaas.

ga nu weer even bloghoppen om inspiratie op te doen :)

Liefs Winnie