zondag 13 maart 2011

doopkadootjeHoi allemaal,

Het weekend zit er helaas weer op en ik ga weer een zware week tegenmoet qua werken..
maar wel een ontzettend leuk weekend gehad! gisteren gezellig een dagje bij sandra geweest.. eerst even bij de scrapwinkel in heesch rondgesnuffeld en daarna gezellie naar haar thuis gegaan.. maar weer eens te veel zitten kletsen dus kan nog niks showen :p vandaag hebben we de doop gehad van de prachtige tweeling van vrienden van ons en daar moesten tante winnie en ome vinnie natuurlijk bij zijn! had voor op hun kamertje deze 3 schilderijtjes gemaakt! over de middelste was ik het nog niet echt eens dus daar ga ik vandeweek eens een vervanger voor maken ;) en heb er ook een foto van bijgedaan van tante winnie met eric! is het geen lieffie!!
als de schilderijtjes op hun kamer hangen zal ik er een foto van maken!
want de foto's zijn zo niet geweldig ;)

fijne week allemaal en tot snel!

Liefs Winnie

zaterdag 5 maart 2011

vroeg verjaardagskadoo'tje'!!

Hallo allemaal!!

Vandaag hebben we een hartstikke leuke dag gehad!
Pap en mam waren gezellig langs geweest :D
En had nu officieel mijn verjaardagskado gekregen!!
en dat terwijl ik de 28ste pas jarig ben..
maar zo lang had ik natuurlijk niet kunnen wachten :pBen er zooooo blij mee!! Ben er vanavond goed voor gaan zitten en aangezien ik nog nooit geen naaimachine had aangeraakt was het een hele klus maar oefening baart kunst zegt men dan en ik heb de smaak al goed te pakken!! recht toe recht aan natuurlijk maar morgen maar eens gaan kijken of ik recht toe recht aan leuke tutlappen kan gaan maken ;)

Waren nog even naar tuincentrum overvecht gelopen vanmiddag en lekker rondgesnuffeld en wat gedronken.. en daarna nog even met het mannetje alleen naar het dorp toegeweest.. en we hadden alweer genoeg carnaval gezien voor dit jaar...
geven we helemaal niks om en het was een heel gedoe om fatsoenlijk bij de winkels te komen waar we naartoe wilde..maar heb nog wat leuke stofjes gescoord bij het kralenwinkeltje en een crea boekje..

nou ik ga slapen en morgen weer flink aan de gang!!
fijn weekend nog allemaal!

PAP EN MAM HARTSTIKKE MEGA BEDANKT :D:D:D:D
hele dikke kus!!!

Liefs Winnie