maandag 2 november 2009

heerlijk herfstweekend

We hebben vorige week even heerlijk door de bossen gelopen op de vroege ochtend. 6 Km om precies te zijn en het is er 's morgens echt heerlijk!!
de rust, de geuren, de kou maar toch kwam het zonnetje heerlijk lekker door en de vogels die er zaten floten een leuk riedeltje voor ons. Weer veel foto's gemaakt van het water, de paddestoelen, bossen, bramenstruiken en al het ander moois wat er in de bossen te vinden is.
Ook hebben we hertjes gezien. zij schrokken van ons en wij van hen dus helaas geen foto van kunnen maken. maar al met al het was echt heerlijk!!na een heerlijk rustige ochtend ben ik 's middags met een leeg hoofd weer wat kaartjes gaan maken. Dit zijn er 2 van.. een rustige condeleance kaart en een simpel kaartje van ot en sien.. de foto's zijn niet geweldig want ben ze 's avonds gaan maken bij m'n schoonouders met de camera van john want mijn accu was na de ochtend echt leeg!! haha.
afgelopen weekend heb ik wel heerlijk zitten freubelen. maar nog geen foto's van gemaakt maar die zullen snel volgen!! het was een heerlijk herfstweekend!!
Liefs Winnie

5 opmerkingen:

 1. Hé Winnie,

  Dus dat zijn je nieuwe kaartjes!
  Mooi hoor!
  En ze zijn best wel duidelijk.
  Freubelse deze week bij Annie!

  liefs mam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hey winie
  erg leuke kaartjes heb je weer gemaakt;)
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zo'n wandeling en prachtige kaartjes Winnie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo Wonnie.
  je kaartjes zijn erg lief,heel leuk gedaan hoor.

  ik ben volger van je geworden hoor,en dat ga ik ook doen.
  groetjes van
  scrappagina van Greet

  BeantwoordenVerwijderen