dinsdag 17 november 2009

mijn eerste awards!!
wat ben ik blij en trots!!
ik heb mijn eerste awards gekregen van mariska!!
hartstikke dankjewel lieve schat..
ben er echt helemaal blij mee!!
maar nu.... nou mag ik 5 medefreubelaars blij gaan maken.
maar wie????? ik ga nog eens even neuzen want dat word een
moeilijke opdracht :D
en de 5 winnaars zijn!!!???
mag ik ze ook teruggeven aan degene van wie ik ze heb gekregen???
mariska jij krijgt in ieder geval 3 hele dikke kussen haha..
1.Martina
2. Anneke
3. M@deliefjuh (martine)
4. Ria
5. Marcella
lady's van harte met jullie awards!!
allemaal even een kijkje nemen want worden een hoop mooie werkjes gemaakt!!
en mariska echt hartstikke bedankt!!
Liefs Winniewoensdag 11 november 2009

simpel maar mooi


Gisterenmiddag ben ik weer een middagje bij annie geweest!! en tussen al het kletsen door heb ik weer een kaartje gemaakt. en 1tje is er nog in de maak. we hadden maar eventjes de tijd want ik moest om 5 uur weer thuis zijn voor kijkers voor het huisje. erg jammer maar ja dat krijg je er gratis bij. nog maar 3 weekjes en dan zitten we hopelijk gesetteld en wel in Oss. Vriendlief is ziek en ligt al paar dagen plat :s dus word ook alweer een paar dagen niks gedaan.. hoop dat ie snel goed opknapt want heb natuurlijk wel een sterke man nodig om alles te sjouwen :p Wat zal ik blij zijn als we er zitten!! kan ik weer freubeldagjes inlassen met me mamsie!!


Heb gisteren met glimmermist gewerkt op de bloemen (wat is dat leuk en mooi zeg) en bij de stempel heb ik met glitterstiften en copics!! En mijn kerstcadeau heb ik ook al uitgezocht. heb voor het eerst met de cuttlebug gewerkt en ik vind hem fantastisch!! dus heb het al laten vallen bij vince dat ik me cadeautje heb gevonden!! Ben benieuwd of ik iets onder de kerstboom krijg ;)

Hele fijne dag nog allemaal en tot snel!!
Liefs Winnie

vrijdag 6 november 2009

sarah kaj

Helaas gaat het hobbyatelier niet meer door. Maar ik geef het niet op en wil in het nieuwe jaar toch wel een webwinkeltje gaan openen. Voor handgemaakte kadootjes maar ook voor hobbymatrialen. Daar ben ik nu goed research voor aan het doen en hopelijk mag ik dan in het nieuwe jaar een mooie webwinkel op mijn naam hebben staan. En misschien mag ik dan ooit nog een winkeltje openen want dat is toch echt mijn droom. Ben dus ook beetje aan het experimenteren met kaartjes en dergelijke en ik vond dat deze er toch echt wel mocht zijn dus wil hem even met jullie delen!!
Een fijn weekend en tot snel!!
Liefs Winnie

middagje freubelenKerstmis komt er weer aan!! en natuurlijk zijn we allang bezig met onze kerstkaartjes.. gisteren heb ik ook weer een aantal kadotasjes gemaakt.
Dit jaar willen we het door de drukte simpel doen met kadobonnen en dergelijke maar dan is het natuurlijk wel leuk als ze in een mooi tasje zitten.
Afgelopen dinsdag ben ik bij Ann wezen knutselen. Was erg gezellig en hebben meer zitten beppen dan wat anders. Resultaat 1 kaartje af haha maar vond hem wel erg leuk geworden. Het was een leuk middagje geweest en heb veel geleerd van der en een hoop dingen gezien rond het kaarten maken die ik nog nooit gezien had of van gehoord had. Een zeer geslaagde middag dus en we gaan volgende week!!
Een heerlijk herfstachtig hobbyweekend toegewenst allemaal!!

Veel Liefs Winnie

maandag 2 november 2009

heerlijk herfstweekend

We hebben vorige week even heerlijk door de bossen gelopen op de vroege ochtend. 6 Km om precies te zijn en het is er 's morgens echt heerlijk!!
de rust, de geuren, de kou maar toch kwam het zonnetje heerlijk lekker door en de vogels die er zaten floten een leuk riedeltje voor ons. Weer veel foto's gemaakt van het water, de paddestoelen, bossen, bramenstruiken en al het ander moois wat er in de bossen te vinden is.
Ook hebben we hertjes gezien. zij schrokken van ons en wij van hen dus helaas geen foto van kunnen maken. maar al met al het was echt heerlijk!!na een heerlijk rustige ochtend ben ik 's middags met een leeg hoofd weer wat kaartjes gaan maken. Dit zijn er 2 van.. een rustige condeleance kaart en een simpel kaartje van ot en sien.. de foto's zijn niet geweldig want ben ze 's avonds gaan maken bij m'n schoonouders met de camera van john want mijn accu was na de ochtend echt leeg!! haha.
afgelopen weekend heb ik wel heerlijk zitten freubelen. maar nog geen foto's van gemaakt maar die zullen snel volgen!! het was een heerlijk herfstweekend!!
Liefs Winnie