maandag 30 augustus 2010

cadeautje voor ann!!
Hallo allemaal!!

Afgelopen weekend was het echt freubelweer!! dus lekker aan me bureau geschoven en aan het snijden en plakken gegaan!! Maar zaterdag kreeg ik niet helemaal voor elkaar wat ik wilde en lag ik 's avonds in bed en kreeg ik ineens een idee.. toch er weer uit en spulletjes klaar gelegd en zaterdag aan de gang gegaan!!
En dit was het dus geworden voor mijn dinnetje Ann.. Zij had de foto's gemaakt en al op haar blog geplaatst dus had ze even weggepikt bij der ;)
In het blik zaten prachtige bloemen van prima flowers.. en vond het wel een leuk idee om dat te gebruiken om leuke spulletjes in te doen...

Ga voor nu weer lekker me bedje opzoeken..
Weltrusten!! :D

Liefs Winnie

vrijdag 6 augustus 2010

kraftin kimmie~!!
Deze kaartjes had ik vorige week al gemaakt.. De kraftin kimmie stempels blijven lekker gek.. De ene is een klapkaart geworden. De andere is wat simpeler.
Maar niet iedereen vind het leuk om drukke en volle kaartjes te krijgen..
Ik daarin tegen juist wel en had een superkaartje van mijn lieve dinnetje gekregen!!
Had ook een zelfgemaakt kaartje gekregen van haar dochtertje maar heb ik nog geen foto's van gemaakt.. deze had ik even van annie's blog afgepikt :PBen er helemaal blij mee!!

Een heel fijn weekend allemaal en dat het maar wat zomerser word.

Liefs winnie

zondag 1 augustus 2010

mijn nieuwe kamertje!!
eindelijk dan weer wat nieuws van mij :D

sinds een aantal weekjes zitten we dan in Boxtel!!
we zijn de laatste dingen aan het afwerken en de nieuwe keuken krijgen we
in de eerste week van september!! en dan is het echt af!! mijn kamertje was natuurlijk een van de eerste kamertjes die af moest zijn haha... had alleen nog een werkblad aan de muur gewild maar nu toch gekozen om er nog een tafel in het midden bij te zetten en dan nog een leuk kastjes voor tegen de muur want heb nog heel aantal dozen in het schuurtje staan wat ik nog niet kwijt kan nu..
maar het word een leuk kamertje en heb heerlijk veel licht en weer genoeg inspiratie!!

fijne zondag nog!!
liefs winnie