zondag 26 september 2010

weer een aantal nieuwe kaartjes

Hoi allemaal,

Het was heerlijk freubelweer vandaag maar helemaal niks gemaakt.
Wel lekker gerommeld op mijn kamertje en weer een hele hoop op marktplaats gezet want jeetje wat had ik nog veel liggen zeg!! Deze kaartjes had ik een paar weken geleden gemaakt. het theemeisje had ik voor mariska gemaakt en de boekenleggers voor mijn mama en haar vriendin. was niet helemaal wat ik wou maar je kunt er niet zoveel op doen natuurlijk zonder dat al je bladzijdes beschadigen..

ga nu nog even een kaartje voor mijn zusje afwerken en dan lekker naar me bedje toe!!
weltrusten vast allemaal!!

Liefs Winnie

donderdag 16 september 2010

al die turquoise tinten!! prachtig!!


Hallo lieve bloggers!!

hier dan eindelijk weer eens een berichtje van mij!! ben helemaal in de turquoise
kleuren de laatste weken en vind het papier van the linen closet van DCWV prachtig!!! dus hier even een paar kaartjes die ik heb gemaakt afgelopen weekjes!!
ben nu druk bezig om het schuurtje beneden op orde te maken. daar komt ook een bureau te staan en wat ladekastjes. zodat ik daar de spulletjes van de verkoop in kan gaan pakken en mijn kado artikelen op kan slaan. dus freubelen zal komende week ook niet veel van komen ben ik bang. wil deze week nog wel 2 uitnodigingen maken voor een kleine housewarming voor de opa,oma en oom,tante van vincent en een theekistje en leuk bonbon doosje om de opa en oma van vincent te bedanken voor hun inleg voor onze nieuwe koelkast ;) dus heb nog wel wat dingen die ik wil maken maar of ik er ook aan toe kom?!? wil zo ontzettend veel doen deze week..

heel fijn weekend vast allemaal!!
veel liefs winnie