woensdag 18 april 2012

Weer een persoonlijk kaartje!!
Hallo allemaal!!

Vorige week had ik dit kaartje gemaakt voor een aangetrouwde nicht van mijn vriend in Schotland!! Ze werd afgelopen zondag 50 jaar jong!! Daar hoord natuurlijk een speciaal en persoonlijk kaartje bij :) En dit is dus het resultaat!!

Zal in de loop van de week de echofoto's van ons kleine mannetje eens inscannen.. Kan ik ook wat mooie kiekjes met jullie delen :) Afgelopen donderdag zijn we weer in het UMC Radboud geweest en hij groeit gelukkig goed en zijn armpje en hart groeien ook goed mee!! Dus dat is voor nu erg positief :)

Nou tot snel weer :)

Liefs Winnie

donderdag 5 april 2012

Een kaartje en wat minder leuk nieuws..

Hier weer eens een kaartje.. Hij is nog niet helemaal klaar want de tekst moet er nog bij geplaatst worden.. Het is een persoonlijk kaartje zo met de foto erop.. Maar vind hem zelf wel heel erg leuk geworden..

Verder zitten we hier inmiddels alweer 4 weken in de medische molen..
Met de 20 weken kregen we te horen dat we een zoon gaan krijgen!! :) Helemaal gelukkig natuurlijk maar ze zag het hartje niet goed dus daar moesten we voor terug komen paar dagen later.. En toen begon het.. We werden van de ene naar de andere arts gestuurd en een week later kregen we een flinke klap in ons gezicht.. Ons kleine mannetje heeft een ernstige hartafwijking.. En er leek iets niet in orde te zijn met zijn armpje dus daar moesten we paar dagen later weer voor terug komen. Nu mist hij een paar botten in elleboog, onderarm en pols en 2 vingers.. dus nog een klap erboven op natuurlijk..Inmiddels zijn we een beetje tot rust gekomen en heeft het allemaal beetje kunnen zakken..Het blijven natuurlijk onzekere tijden maar we krijgen steeds meer antwoorden op onze vragen en zo kunnen we ons toch gaan voorbereiden wat er komen gaat tijdens en na de bevalling.. We krijgen gelukkig goede begeleiding en kunnen nu ook echt wel genieten van het getrappel in mijn flink groeiende buik..

Dus zijn rare tijden hier maar heb mijn draai aan de freubeltafel weer gevonden.. En aangezien ik het heel rustig aan moet doen is dat maar goed ook!! anders gaan de dagen wel heeel lang duren natuurlijk ;)

Nou zijn jullie weer op de hoogte!! Tot snel weer!!

Liefs Winnie