donderdag 5 april 2012

Een kaartje en wat minder leuk nieuws..

Hier weer eens een kaartje.. Hij is nog niet helemaal klaar want de tekst moet er nog bij geplaatst worden.. Het is een persoonlijk kaartje zo met de foto erop.. Maar vind hem zelf wel heel erg leuk geworden..

Verder zitten we hier inmiddels alweer 4 weken in de medische molen..
Met de 20 weken kregen we te horen dat we een zoon gaan krijgen!! :) Helemaal gelukkig natuurlijk maar ze zag het hartje niet goed dus daar moesten we voor terug komen paar dagen later.. En toen begon het.. We werden van de ene naar de andere arts gestuurd en een week later kregen we een flinke klap in ons gezicht.. Ons kleine mannetje heeft een ernstige hartafwijking.. En er leek iets niet in orde te zijn met zijn armpje dus daar moesten we paar dagen later weer voor terug komen. Nu mist hij een paar botten in elleboog, onderarm en pols en 2 vingers.. dus nog een klap erboven op natuurlijk..Inmiddels zijn we een beetje tot rust gekomen en heeft het allemaal beetje kunnen zakken..Het blijven natuurlijk onzekere tijden maar we krijgen steeds meer antwoorden op onze vragen en zo kunnen we ons toch gaan voorbereiden wat er komen gaat tijdens en na de bevalling.. We krijgen gelukkig goede begeleiding en kunnen nu ook echt wel genieten van het getrappel in mijn flink groeiende buik..

Dus zijn rare tijden hier maar heb mijn draai aan de freubeltafel weer gevonden.. En aangezien ik het heel rustig aan moet doen is dat maar goed ook!! anders gaan de dagen wel heeel lang duren natuurlijk ;)

Nou zijn jullie weer op de hoogte!! Tot snel weer!!

Liefs Winnie

2 opmerkingen:

 1. Meid, zoals ik je vaker heb gezegt. Ik ben er voor je? En houd me op de hoogte, we mailen.
  Enne...je kaartje is schitterend :D

  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi winnie
  dankje voor je lieve berichtje
  .jeetje wat een vervelend nieuws .Wil jullie heel veel sterkte toe wensen .

  liefs marcella

  BeantwoordenVerwijderen